Welkom

Welkom op de site van Gospelkoor Tehilla. Ons koor bestaat uit enthousiaste leden die graag gospelmuziek brengen in zalen, kerken, openlucht en op evenementen. Ons repertoire is zeer breed, van rustige ballads tot vlotte gospels zowel Nederlands- als Engelstalig. We zingen bekende, maar ook nieuwe, minder bekende muziekstukken om zo te getuigen van Gods Liefde voor iedereen. We hebben plezier in het zingen en stralen dat ook uit tijdens onze optredens.

Verschillende dirigenten hebben voor het koor gestaan, maar op dit moment staat Aline Rook-Boes al een paar jaar voor het koor. Aline is al van kleins af aan met muziek bezig. Het is dan ook geen verrassing dat ze na het VWO-examen de opleiding Docent Muziek aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle heeft gevolgd.  Na het afronden van deze opleiding in 2010 is ze gaan werken als Vakspecialist Muziek op 16 basisscholen in de Gemeente Zwartewaterland. Dit werk doet ze nog steeds met veel plezier. Naast het dirigeren van Gospelkoor Tehilla, dat sinds 2009 onder haar leiding staat, is Aline ook dirigent van Salvation in Lemmer en begeleidt ze Vocaal kwartet Voicemail uit Sint-Jansklooster op piano tijdens hun optredens.

De techniek is in handen van de zeer ervaren technicus Edwin Lubben van Twin-Bull Audiovisuele Dienstverlening, met ondersteuning van Johanna Elligens Smid

We komen graag zingen; wil je ons boeken of zoek je een koor om bij de zingen, dan ben je hier aan het juiste adres!

Kijk rond op deze site en wie weet tot snel! Volg ons ook op Facebook.

Via het contactformulier kun je ons boeken.