Over ons

Het ontstaan.

In 1985 werd zanggroep Tehilla opgericht o.l.v. Adrie Versteeg. Het begon allemaal in de huiskamer van Adrie, waar men samen kwam om christelijke liederen te zingen.

In 1994 veranderde de naam van het koor in gospelkoor Tehilla, want de groep groeide flink en het repertoire veranderde. Inmiddels heeft het koor al vele optredens en concerten gehad en zijn er 2 CD’s gemaakt.

AlineVerschillende dirigenten hebben voor het koor gestaan, maar op dit moment staat Aline Rook-Boes al een paar jaar voor het koor. Aline is al van kleins af aan met muziek bezig. Het is dan ook geen verrassing dat ze na het VWO-examen de opleiding Docent Muziek aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle heeft gevolgd.  Na het afronden van deze opleiding in 2010 is ze gaan werken als Vakspecialist Muziek op 16 basisscholen in de Gemeente Zwartewaterland. Dit werk doet ze nog steeds met veel plezier. Naast het dirigeren van Gospelkoor Tehilla, dat sinds 2009 onder haar leiding staat, is Aline ook dirigent van Salvation in Lemmer en begeleidt ze Vocaal kwartet Voicemail uit Sint-Jansklooster op piano tijdens hun optredens.

 

 

De techniek is in handen van de zeer ervaren technicus Edwin Lubben van Twin-Bull Audiovisuele Dienstverlening, met ondersteuning van Sjoerd Veldkamp.

Edwin